Breaking news

Monica Niculescu și Raluca Olaru, în semifinale la dublu la Katowice Open

loading...

Monica Niculescu și Raluca Olaru s-au calificat joi, în semifinalele probei de dublu feminin din cadrul turneului WTA de tenis Katowice Open 2014, din Polonia.

monica niculescu - sorana cirsteaMonica Niculescu alături de partenera sa de dublu, cehoaica Kalra Zakopalova, s-au impus joi, în sferturile de finală, în fața perechii formate din Laura Thorpe  și Stephanie Vogt.

Niculescu și Zakopalova, principalele favorite ale turneului de dublu feminin de la Katowice Open , s-au impus în două seturi, fără emoție, cu scorul de 6-2, 6-1, după doar 53 de minute de joc.

În semifinale, Monica Niculescu și Klara Zakopalova vor juca împotriva perechii care va câștiga sfertul de finală disputat de Paula Kania și Paula Kania cu Katarzyna Piter și Alicja Rosolska.

Raluca Olaru face pereche la turneul polonez cu Klaudia Jans-Ignacik.  Olaru și Ignacik au pierdut primul set cu 3-6 în fața perechii formate din Eva Hrdinova și Kristyna Pliskova. Dar au reușit să revină în setul doi pe care și l-au adjudecat cu 6-3, iar mai apoi s-au impus în super tie-break cu 10-6 și merg în semifinale unde vor juca cu Yuliya Beygelzimer  și Olga Savchuk.

Accederea în semifinale, le asigură fiecărei românce câte un cec în valoare de 3435 de dolari și 110 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata