Breaking news

Monica Niculescu și Klara Zakopalova s-au calificat în finala de dublu de la Hobart

loading...

Monica Niculescu și Klara Zakopalova s-au calificat vineri, în finala probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis WTA de la Hobart, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Monica Niculescu si Klara ZakopalovaPentru a doua oară consecutiv în acest an Monica Niculescu și Klara Zakopalova vor juca o finală de dublu feminin în cadrul unui turneu WTA, după cea de la Shenzhen.

Perechea româno-cehă formată din Monica Niculescu și Klara Zakopalova, s-a impus vineri, în semifinale, în  două seturi, în fața perechii formată din Yung-Jan Chan și Janette Husarova.

Niculescu și Zakopalova au câștigat lejer partida, cu scorul de 6-4, 6-2, după doar 59 de minute și 49 secunde de joc.

În finala de dublu, Monica Niculescu și Klara Zakopalova vor juca cu perechea formată din Lisa Raymond și Shuai Zhang.

Accederea în finală, le asigură lui Niculescu și Klarei Zakopalova un cec în valoare de 6400 de dolari și 180 puncte WTA. Dacă vor câștiga turneul de dublu feminin de la Hobart, Niculescu și Zakopalova vor primi 12.300 de dolari și 280 puncte WTA.

Monica Niculescu va juca sâmbătă a 12-a finală a carierei la dublu. Cele trei titluri au fost câştigate la Shenzhen (săptămâna trecută), la Hobart în 2012 alături de Irina Begu şi la Budapesta (2009) în pereche cu Alisa Kleybanova. Alături de Klara Zakopalova, românca a mai disputat o singură finală în 2013, la Eastbourne. În prezent, Monica  Niculescu ocupă aceeaşi poziţie în WTA şi la simplu, şi la dublu, adică locul 60.

Înainte cu cu câteva ore de semifinala de la dublu, Klara Zakopalova a reușit să o învingă pe Samantha Stosur în semifinale la simplu și să acceadă în ultimul act.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata