Breaking news

Monica Niculescu și Klara Zakopalova, eliminate în turul doi la dublu la Australian Open

loading...

Monica Niculescu și Klara Zakopalova au fost eliminate, sâmbătă, în turul doi al probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis de la Australian Open, desfășurat la Melbourne.

Monica Niculescu si Klara ZakopalovaMonica Niculescu și-a încheiat, sâmbătă, participarea la Australian Open, fiind eliminată și în proba de dublu feminin, în turul doi, unde a făcut pereche cu Klara Zakopalova.

Niculescu și Zakopalova au fost învinse în două seturi, scor 7-5, 6-1, de perechea formată din Cara Black și Sania Mirza, capi de serie numărul 6 în turneul de dublu.

Pentru accederea în turul doi la dublu feminin la Australian Open, Monica Niculescu și Kalra Zakopalova vor primi un cec în valoare de 21.000 de dolari și 130 puncte WTA.

România nu mai are astfel nicio jucătoare în turneul de dublu feminin, deși în primul tur s-au aflat șase: Sorana Cîrstea cu Irina Begu, Simona Halep cu Alexandra Cadanțu, Monica Niculescu cu Klara Zakopalova și Raluca Olaru cu Varvara Lepchenko.

În turneul de simplu feminin, România o mai are doar pe Simona Halep, calificată în optimile de finală. În timp ce la dublu masculin, în turul doi se află Florin Mergea care face pereche cu austriacul Oliver Marach.

Eliminat în turul doi la dublu, Tecău se află calificat în primul tur la dublu mixt.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata