Breaking news

Monica Niculescu și Klara Zakopalova, eliminate în semifinale la Open GDF SUEZ

loading...

Monica Niculescu și Klara Zakopalova au fost eliminate, joi, în semifinalele ale probei de dublu feminin din cadrul turneului WTA de tenis Open GDF SUEZ de la Paris.

Monica Niculescu si Klara ZakopalovaMonica Niculescu și Klara Zakopalova au ratat șansa de a juca a treia finală de dublu din 2014. Cele două sportive au fost eliminate în trei seturi de perechea formată din Anna-Lena Groenefeld și Kveta Peschke.

Monica Niculescu și Klara Zakopalova au servit primele în semifinala cu , dar și-au pierdut serviciul. La scorul de 2-0, au avut două mingi de re-brake, însă le-au ratat pe ambele. Astfel că după 28 de minute de joc, au cedat primul set cu scorul de 2-6.

Românca și cehoaica au început însă foarte bine setul doi, reușind brake și mai apoi s-au desprins la 2-0 pe propriul serviciu. După care au făcut al doilea brake și au preluat conducerea cu 4-0 pe al doilea serviciu. Scor la care au ratat două mingi de al treilea brake. După 30 de minute de joc, Niculescu și Zakopalova și-au adjudecat setul doi cu 6-2 și au împins soarta calificării în finală, în super tie-break. Din păcate, cuplul româno-ceh a pierdut partida în super-tie-break cu scorul de 4-10.

Accederea în semifinale la turneul premier de la Paris, le asigură româncei și cehoaicei, un  cec în valoare de 8.871 euro și 185 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata