Breaking news

Monica Niculescu și Klara Zakopalova au câștigast turneul de dublu feminin de la Hobart

loading...

Monica Niculescu și Klara Zakopalova au câștigat sâmbătă, finala probei de dublu feminin din cadrul turneului de tenis WTA de la Hobart, Australia, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

monica niculescu si kalara zakopalovaMonica Niculescu a cucerit sâmbătă, la Hobart în Australia, al doilea trofeu WTA la dublu feminin, alături de cehoaica Klara Zakopalova, după cel de sâmbăta trecută de la Shenzhen.

Monica Niculescu și Klara Zakopalova au câștigat primul set cu 6-2, în doar 26 de minute de joc cu Lisa Raymond și Shuai Zhang, favoritele numărul doi al turneului de dublu feminin de la Hobart.

Niculescu și Zakopalova au pierdut setul doi în tie-break cu 7-5, deși au condus cu 4-1 și au servit de două ori pentru set și meci.

Astfel că s-a ajuns la super tie-break, unde Niculescu și Zakopalova au fost conduse cu 5-0, după care au reușit să egaleze la 8-8, să treacă la conducere cu 9-8, ca mai apoi să căștige.

Monica Niculescu și Klara Zakopalova și-au adjudecat victoria după o oră și 34 minute de joc cu perechea formată din Lisa Raymond și Shuai Zhang.

Pentru câștigarea turneului de dublu feminin de la Hobart, Niculescu și Zakopalova vor primi 12.300 de dolari și 280 puncte WTA.

Este a 12-a finală de dublu feminin, jucată de Monica Niculescu în carieră, și a patra victorie. Primul titlu câștigat la dublu a fost în 2009 alături de Alisa Kleybanova, la Budapesta. Al doilea în 2012 la Hobart împreună cu Irina Begu. Iar cel de-al treilea, sâmbăta trecută la Shenzhen alături de Klara Zakopalova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata