Breaking news

Monica Niculescu și Kalra Zakopalova au pierdut finala de dublu de la Katowice

loading...

Monica Niculescu și Kalra Zakopalova au pierdut, sâmbătă, finala turneului de dublu feminin din cadrul competiției de tenis de la Katowice, Polonia.

Monica Niculescu si Klara ZakopalovaMonica Niculescu a jucat sâmbătă, în Polonia la Katowice, cea de-a 13-a finală de dublu din carieră. Din păcate, a 13-a finală, jucată într-o zi de 13, nu a fost cu noroc pentru româncă.

Monica Niculescu și Klara Zakopalova au pierdut primul set cu 4-6, după 38 de minute de joc cu perechea formată din ucrainencele Yuliya Beygelzimer și Olga Savchuk.

În setul doi, Monica Niculescu și Klara Zakopalova au reușit să revină de la scorul de 3-5 la 7-5, grație re-brak-eurilor făcute la scorul de 4-3 și 5-5. Astfel că soarta finalei de dublu feminin s-a decis în super-tie break. Aici, Niculescu și Zakopalova au fost conduse cu 7-2, au reușit să revină la scorul de 7-8, ca mai apoi să piardă finala cu 10-7 în super-tie break.

Monica Niculescu și Klara Zakopalova, capi de serie numărul unu ai turneului de dublu feminin, vor primi un cec în valoare de și 6,400 de dolari și 180 de puncte WTA. 

Este cea de-a 13-a finală de dublu pe care Monica Niculescu a jucat-o în carieră, și a treia pe 2014, alături de Klara Zakopalova, după cea câștigată în 4 ianuarie la Shenzhen și pe 11 ianuarie la Hobart.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata