Breaking news

Monica Niculescu și Andreea Mitu, calificate în turul doi la BRD Bucharest Open 2015

loading...
0 5

Monica Niculescu și Andreea Mitu s-au calificat marți seară, în turul doi al probei de simplu feminin din cadrul turneului WTA de tenis BRD Bucharest Open 2015, dotat cu premii în valoare totală de 280,000 de dolari. 

andreea mitu - monica niculescuMonica Niculescu, cap de serie numărul trei, s-a impus în trei seturi în fața româncei Ana Bogdan, posesoare a unui wild card. După ce și-a adjudecat primul set cu 6-2, Niculescu l-a cedat pe al doilea cu 5-7, dar a reușit să și-l adjudece pe cel decisiv cu 6-2. Niculescu a câștigat partida după aproximativ trei ore de joc cu Bogdan.

În turul doi, Niculescu va juca cu învingătoarea partidei disputate de Kristina Kucova și Teliana Pereira.

Andreea Mitu a reușit să o elimine marți seară pe nemțoaica Annika Beck, cap de serie numărul 8 la turneul de la București.

Mitu a cedat lejer primuls et cu 1-6, după care partida s-a oprit din cauza ploii. După reluarea partidei, Andreea a reușit să își adjudece setul doi cu 6-3, iar pe cel de-al treilea cu 6-3.

În turul doi, Andreea Mitu va juca cu învingătoarea din partida jucată de Sorana Cirstea și Sesil Karatantcheva.

Din păcate, Cristina Dinu, venită din calificări, a fost învinsă în primul tur de Denisa Allertova. Dinu a fost învinsă în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3.

Mâine urmează să joace în primul tur la simplu și Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata