Breaking news

Monica Niculescu s-a calificat în turul doi la Australian Open

loading...

Monica Niculescu s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, după ce a învins-o în două seturi pe israelianca Shahar Peer.

monica niculescuDebut cu dreptul pentru Monica Niculescu la Australian Open. Românca a reușit să acceadă în turul doi al probei de simplu feminin a turneului de la Melbourne.

Monica Niculescu a început cu un brake, partida cu israelianca Shahar Peer, din primul tur la Australian Open. A urmat la serviciu și-a câștigat game-ul și s-a distanțat la 2-0 în primul set. După care a fost egalată la 2-2, și mai apoi condusă cu 3-2. Însă românca a reușit să revină în set și să-l câștige cu 6-4 după 48 de minute de joc.

Monica Niculescu a făcut brake și în debutul setului doi, a condus apoi cu 5-0, scor la care și-a pierdut serviciul. Însă românca și-a adjudecat și setul doi pe serviciul adversarei după alte 31 minute de joc.

În 2013, Niculescu a fost eliminată în primul tur de Victoria Azarenka.

În turul doi, Monica Niculescu va juca cu învingătoarea partidei disputate de croata Mirjana Lucic și nemțoaica Sabine Lisicki.

Accederea în turul doi la simplu îi asigură româncei un cec în valoare de 50.000 de dolari și 100 puncte WTA.

Tot azi, Alexandra Cadanțu a fost eliminată în primul tur, scor 6-0, 6-2, de italianca Flavia Pennetta. În primul tur la simplu feminin se mai află și româncele Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata