Breaking news

Monica Niculescu s-a retras din proba de simplu la Rio

loading...

Monica Niculescu s-a retras din proba de simplu a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, luni, înaintea meciului din turul al doilea cu rusoaica Svetlana Kuznețova.

monica niculescuMonica Niculescu, prima tenismenă din Românica care a reușit o victorie la Olimpiadă, s-a retras după ce a acuzat o accidentare la spate.

Retragerea lui Niculescu vine la o zi după ce în proba de dublu unde făcea pereche cu Irina Begu, româncele au fost eliminate în primul tur de taiwanezele Chan Hao-Ching/Chan Yung-Jan, favoritele numărul trei, cu 5-7, 6-4, 6-3.

Andreea Mitu a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza cu 6-2, 6-2, duminică, în primul tur al probei de simplu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Andreea Mitu, ajunsă pe locul 190 în lume la simplu, câștigase primul său meci direct cu Muguruza, în 2011, la un turneu ITF de la Mamaia, cu 6-2, 2-6, 7-5, în optimi.

În timp ce Irina Begu a fost învinsă în mod surprinzător în primul tur de japoneza Nao Hibino, cu 6-4, 3-6, 6-3.

Monica Niculescu era o variantă pentru proba de dublu mixt alături de Florin Mergea, o decizie finală urmând să fie luată marți.

Mitu va juca și la dublu, alături de Raluca Olaru, împotriva unguroaicelor Timea Babos/Reka-Luca Jani.

Drept urmare, România nu mai are nicio sportivă în proba de simplu feminin la tenis la Olimpiada de la Rio.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata