Breaking news

Monica Niculescu s-a calificat lejer în sferturi de finală la Hobart

loading...

Monica Niculescu s-a calificat marți dimineață, în sferturi de finală la turneul de tenis WTA de la Hobart, competiție dotată cu premii totale în valoare de 250,000 de dolari.

monica niculescu - GuangzhouPrezentă pentru a opta oară la turneul de tenis de la Hobart, Monica Niculescu s-a impus marți, în optimi, în două seturi, scor 6-3, 6-2, în fața belgiencei Kirsten Flipkens, locul 73 WTA.

În primul set, la sorul de 2-2, Monica Niculescu a ratat prima minge de break. Și-a făcut apoi serviciul la zero și a egalat la 3-3, scor la care a reușit break la zero și a preluat pentru prima dată conducerea în meci.

Și după ce i-a anulat belgiencei două mingi de re-break, Niculescu a făcut 5-3 scor la care a obținut prima minge de set pe serviciul adversarei, minge pe care românca a fructificat-o. Și după 35 de minute de joc, Monica Niculescu și-a adjudecat primul set cu 6-3.

Niculescu a servit prima în setul doi, iar la scorul de 1-0, românca a ratat prima minge de break. Românca a continuat să joace agresiv și la 3-2 a reușit break la zero și s-a distanțat la 4-2. Apoi și-a făcut serviciul și a închis meciul cu 6-2 pe serviciul belgiencei.

Românca și-a adjudecat partida în două seturi, după doar o oră și 10 minute de joc. În sferturi de finală la Hobart, Niculescu va juca cu învingătoarea partidei disputate de Risa Ozaki cu Lucie Safarova.

Accederea în sferturi de finală la Hobart îi asigură Monicăi Niculescu un cec în valoare de 5900 de dolari și 60 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata