Breaking news

Monica Niculescu s-a calificat în turul doi la dublu feminin la US Open 2014

loading...

Monica Niculescu a reușit o calificare facilă în turul doi la dublu feminin la US Open, unde face pereche cu Caroline Garcia, după ce adversarele lor s-au retras în primul set, la scorul de 4-3.

monica niculescu - brd bucarest openDupă înfrângerea usturătoare din turul doi la simplu feminin, Monica Niculescu a reușit la câteva ore distanță, accederea în turul doi la dublu feminin.

Monica Niculescu alături de franțuzoaica Caroline Garcia au obținut biletele pentru turul doi, după ce perechea formată din Dominika Cibulkova și Mirjana Lucic s-a retras.

Meciul s-a încheiat în primul set la scorul de 4-3 pentru perechea Niculescu-Garcia. Perechea româno-franceză condusese și cu 4-1.  Astfel că după o partidă care a durat doar 33 de minute de joc.

În turul doi, Monica Niculescu și Caroline Garcia vor juca cu perechea formată din Sania Mirza și Cara Black, favoritele numărul trei ale turneului de dublu de la US Open.

Calificarea în turul doi la dublu feminin la US Open 2014, le asigură lui Niculescu și Garcia un cec în valoare de 20,063 de dolari și 10 puncte WTA.

Monica Niculescu se află pentru a șaptea oară consecutiv pe tabloul e dublu feminin de la US Open. În 2009 și 2010 a acces până în turul trei, iar în 2013 a fost eliminată în primul tur.

În turul doi la dublu feminin mai este calificată și Sorana Cîrstea care face pereche cu franțuzoaica Pauline Parmentier.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata