Breaking news

Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Schenzhen

loading...

Monica Niculescu s-a calificat miercuri, în prima zi din 2014, în sferturile de finală ale turneului WTA de tenis de la Shenzhen, China, dotat cu premii totale în valoare de 500.000 de dolari.

monica niculescuMonica Niculescu a reușit să se califice miercuri în sferturile de finală la Schenzhen, după ce a reușit să o învingă în turul doi pe Yung-Jan Chan din Taipei, locul 257 mondial.

Românca nu a început strălucit partida, pierzând primul set cu 2-6. Însă și-a luat revanșa în setul doi pe care și l-a adjudecat cu 6-3, iar în setul trei a defilat, câștigându-l cu 6-0.

Monica Niculescu și-a adjudecat victoria după o oă și 53 de minute de joc cu Yung-Jan Chan.

Accederea în sferturile de finală la Schenzhen, îi asigură româncei 60 de puncte WTA și un cec în valoare de $8,934 dolari.

Monica Niculescu are de apărat la Schenzen 110 de puncte WTA, întrucât la ediția din 2013, a ajuns până în semifinale.

În sferturile de finală, Monica Niculescu va juca cu chinezoaica Na Li, principala favorită a turneului de tenis de la Schenzhen.

Monica Niculescu a mai jucat o singură dată cu Na Li, la Beijing Open în 2011, când a învins-o în două seturi scor 6-4, 6-0.

Tot azi, Monica Niculescu s-a calificat semifinalele probei de dublu feminin alături Klara Zakopalova, după ce au învins în sferturile de finală perechea formată din Saisai Zheng și Shuai Zhang, prinicpala favorită a turneului de dublu de la Schenzhen.

În semifinale, perechea româno-cehă va juca cu perechea formată din chinezoaicele Yafan Wang și Jie Zheng.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata