Breaking news

Monica Niculescu s-a calificat în optimi la dublu la Indian Wells

loading...

Monica Niculescu s-a calificat joi noapte, în optimi de finală la dublu feminin în cadrul turneului WTA Masters 1000 de puncte de la Indian Wells, Statele Unite.

monica niculescu - GuangzhouMonica Niculescu, care face pereche cu Alexandra Panova, a reușit să acceadă în optimi la Indian Wells.

Niculescu și Panova au eliminat în prima rundă, perechea formată din Timea Babos și Kristina Mladenovic, în trei seturi, scor 3-6, 7-6(7-4), 11-9.

În optimi de finală, Monica Niculescu și Alexandra Panova vor juca cu perechea formată din Lisa Raymond și STOSUR, Samantha Stosur.

Calificarea în optimi la dublu feminin la mastersul de la Indian Wells, le asigură un cec în valoare de 19,390 de dolari și câte 120 puncte WTA.

Victoria de azi vine după ce miercuri, Niculescu s-a calificat în turul doi și la simplu feminin, după ce a eliminat-o în runda inaugurală pe Aleksandra Krunic, locul 77 mondial.

Vineri, în turul doi la simplu feminin, Monica Niculescu va juca cu Serena Williams, principala favorită a competiției de la Indian Wells și numărul unu mondial.

În optimi de finală la dublu feminin este calificată și românca Raluca Olaru care face pereche cu Olga Savchuk.

Iar în turul doi la simplu feminin este calificată și Simona Halep, a treia favorită a competiției de la Indian Wells. Vineri, Halep va juca cu Daria Gavrilova.

În timp ce în primul tur la simplu masculin a acces și Victor Hănescu, venit din calificări. Românul va juca în primul tur cu Mikhail Youzhny.

În primul tur la dublu masculin sunt calificați și Horia Tecău și Florin Mergea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata