Breaking news

Monica Niculescu s-a calificat în finala turneului de la Katowice

loading...

Monica Niculescu alături de cehoaica Kalra Zakopalova, s-a calificat în finala turneului de dublu feminin din cadrul competiției de tenis de la Katowice, Polonia.

monica niculescu si kalara zakopalovaMonica Niculescu și Klara Zakopalova, capi de serie numărul unu ai turneului de dublu feminin, s-au impus vineri, în două seturi, scor 6-2, 6-3, în fața perechii formate din Paula Kania și Valeria Solovieva.

Niculescu și Zakopalova au avut nevoie de doar două seturi ca să acceadă în finală, unde ar putea juca cu perechea formată din românca Raluca Olaru și Klaudia Jans-Ignacik. Dar doar dacă perechea româno-polonez va trece în semifinale de cuplul format din Yuliya Beygelzimer și Olga Savchuk.

Accederea în finala de dublu feminin, le asigură lui Niculescu și Zakopalovei un cec în valoare de și 6,400 de dolari și 180 de puncte WTA. Dacă vor câștiga turneul, românca și cehoaica vor încasa 280 de puncte WTA și un cec în valoare de 12.300 de dolari.

Este cea de-a 13-a finală de dublu pe care Monica Niculescu o va juca, sâmbătă, și a treia pe 2014, alături de Klara Zakopalova, după cea câștigată în 4 ianuarie la Shenzhen și pe 11 ianuarie la Hobart.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata