Breaking news

Monica Niculescu s-a bătut singură în finala de la Nottingham

loading...

Monica Niculescu a pierdut în mod inexplicabil, finala turneului WTA de la Nottingham. După o victorie fantastică în semifinale în fața polonezei, Agnieszka Radwanska, românca a dezamăgit crunt în finală, în fața croatei Ana Konjuh.

monica niculescu - tenisMonica Niculescu a ratat în mod incredibil titlul la turneul de tenis de la Nottingham. A început fantastic finala, a câștigat categoric primul set, după care, românca s-a topit precum o lumânare.

Monica Niculescu a început în forță finala, reușind să facă break la scorul de 1-0, după care la 3-0, românca a bifat al doilea break și s-a distanțat la 4-0. iar la 5-0, Niculescu a ratat o minge de set pe serviciul adversarei care a reușit să-și facă în premieră serviciul. Românca a urmat apoi la serviciu și a reușit să închidă setul cu 6-1 după 29 de minute de joc.

Câștigarea lejeră a primului set a făcut-o pe româncă să se relaxeze și în setul doi, la 1-0, Niculescu și-a pierdut serviciul. După care, la 4-2, românca a irosit trei șanse de re-break cu care putea reveni în set.  A reușit să facă re-break la 5-3, când croata servea pentru câștigarea setului doi. Românca a urmat la serviciu și în loc să egaleze scorul la 5-5, i-a servit pe tavă, serviciul și setul doi, croatei.

În debutul setului trei, Monica Niculescu a ratat o nouă minge de break, și apoi și-a pierdut rapid serviciul, semn că jocul ei scârție rău de tot. Și inevitabilul s-a produs. Românca a pierdut și setul doi cu 2-6 și a pierdut finala.

Accederea în finala de la Nottingham îi asigură Monicăi Niculescu un cec în valoare de 21,400 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata