Monica Niculescu s-a bătut singură în finala de la Nottingham

loading...

Monica Niculescu a pierdut în mod inexplicabil, finala turneului WTA de la Nottingham. După o victorie fantastică în semifinale în fața polonezei, Agnieszka Radwanska, românca a dezamăgit crunt în finală, în fața croatei Ana Konjuh.

monica niculescu - tenisMonica Niculescu a ratat în mod incredibil titlul la turneul de tenis de la Nottingham. A început fantastic finala, a câștigat categoric primul set, după care, românca s-a topit precum o lumânare.

Monica Niculescu a început în forță finala, reușind să facă break la scorul de 1-0, după care la 3-0, românca a bifat al doilea break și s-a distanțat la 4-0. iar la 5-0, Niculescu a ratat o minge de set pe serviciul adversarei care a reușit să-și facă în premieră serviciul. Românca a urmat apoi la serviciu și a reușit să închidă setul cu 6-1 după 29 de minute de joc.

Câștigarea lejeră a primului set a făcut-o pe româncă să se relaxeze și în setul doi, la 1-0, Niculescu și-a pierdut serviciul. După care, la 4-2, românca a irosit trei șanse de re-break cu care putea reveni în set.  A reușit să facă re-break la 5-3, când croata servea pentru câștigarea setului doi. Românca a urmat la serviciu și în loc să egaleze scorul la 5-5, i-a servit pe tavă, serviciul și setul doi, croatei.

În debutul setului trei, Monica Niculescu a ratat o nouă minge de break, și apoi și-a pierdut rapid serviciul, semn că jocul ei scârție rău de tot. Și inevitabilul s-a produs. Românca a pierdut și setul doi cu 2-6 și a pierdut finala.

Accederea în finala de la Nottingham îi asigură Monicăi Niculescu un cec în valoare de 21,400 de dolari.

428 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*