Breaking news

Monica Niculescu, prima româncă calificată în turul doi la Australian Open 2016

loading...

Monica Niculescu s-a calificat luni, în turul doi al probei de simplu feminin al primului turneu de Grand Slam al Anului 2016, Australian Open de la Melbourne.

monica niculescuMonica Niculescu s-a impus fără emoții, luni, în primul tur la Australian Open în fața braziliencei Teliana Pereira, locul 46 mondial.

Românca, locul 40 în lume, a avut nevoie de doar două seturi ca să câștige partida cu 6-2, 6-1, după doar o oră și 15 minute de joc.

În turul doi la simplu feminin, Monica Niculescu va juca cu învingătoarea partidei disputată de Elizaveta Kulichkova și Andrea Petkovic.

În 2015, Niculescu a fost eliminată în primul tur la simplu feminin la Australian Open. De trei ori, românca a ajuns în turul trei: în 2011, 2012 și 2014.

Pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open se mai află și româncele Simona Halep, Irina Camelia Begu, Andreea Mitu și Alexandra Dulgheru.

Pentru accederea în turul doi la Australian Open, Monica Niculescu și-a asigurat 70 de puncte WTA și un cec în valoare de 60,000 de dolari australieni.

Monica Niculescu este calificată și în primul tur la dublu feminin la Australian Open unde face pereche cu Irina Camelia Begu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata