Breaking news

Monica Niculescu le-a eliminat pe Sorana Cîrstea și Irina Begu, în primul tur la dublu la Australian Open

loading...

Duelul românesc din turneul de dublu de la Australian Open a fost câștigat joi, de Monica Niculescu, care alături de Klara Zakopalova au eliminat perechea formată din Sorana Cîrstea și Irina Begu.

monica niculescu - begu si cirsteaMonica Niculescu a reușit să se califice joi, împreună cu Klara Zakopalova, în turul doi al probei de dublu feminin de la Australian Open.

Monica Niculescu și Klara Zakopalova au reușit să câștige primul set în fața româncelor Sorana Cîrstea și Irina Begu, cu scorul de 6-3, după 30 de minute de joc.

După care, organizatorii au decis să suspende toate meciurile de pe terenurile neacoperite. Meciul s-a reluat după circa trei ore de pauză. Niculescu și Zakopalova și-au adjudecat fără probleme și setul doi cu 6-2 și merg în turul doi. Unde vor juca cu perechea formată din Cara Black și Sania Mirza, capi de serie numărul 6 în turneul de dublu.

Astfel că după ce a fost eliminată în primul tur la dublu, Sorana Cîrstea își face bagajele și la dublu și pleacă acasă împreună cu Irina Begu. Cele două vor primi 13.500 de dolari și 10 puncte WTA.

În timp ce Niculescu și Zakopalova și-au asigurat un cec în valoare de 21.000 de dolari și 130 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata