Breaking news

Monica Niculescu, învinsă în optimi și la simplu și la dublu la Doha

loading...

Monica Niculescu a fost învinsă miercuri, în optimi de finală la turneul de tenis de la Doha, atât în proba de simplu feminin cât și în cea de dublu unde făcea pereche cu Margarita Gasparian.

monica niculescu - tenisBateriile Monicăi Niculescu s-au terminat în optimi de finală la Doha. După un parcurs fantastic în primul și al doilea tur, când le-a eliminat pe Sabine Lisicki și Jelena Jankovic, românca s-a înpotmolit în optimi de finală în fața polonezei, Agnieszka Radwanska, numărul trei mondial.

Poloneza s-a impus în fața româncei în două seturi scor, 7-5, 6-1, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari.

Monica a făcut un meci bun, a jucat de la egal la egal cu Radwanska în primul set, diferența fiind făcută de adversară pe final, după ce scorul a fost egal, 5-5. În setul al doilea, deși a făcut din nou spectacol, Niculescu nu a reușit să profite de cele patru mingi de break create la 3-1 pentru poloneză și i-a permis acesteia s se desprindă decisiv la 4-1, după care nu a mai contat în joc.

Monica va primi un cec de 29.580 de dolari și 105 puncte WTA.

Tot miercuri, Monica Niculescu a părăsit și proba de dublu din cadrul turneului WTA de la Doha (Qatar), tot în optimi.

Cuplul româno-rus Monica Niculescu/Margarita Gasparian a fost întrecut de perechea Sara Errani (Italia)/Carla Suarez Navarro (Spania) cu 3-6, 6-2, 10-7, după o oră și 15 minute de joc.

Monica Niculescu va primi pentru evoluția de la dublu feminin, un cec în valoare de 4.735 de dolari și 105 puncte WTA pentru participarea la dublu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata