Breaking news

Monica Niculescu, în sferturile de finală la dublu la Qatar Open 2014

loading...

Monica Niculescu reușit să se califice în sferturile de finală la dublu feminin, la Qatar Open 2014, alături de Klara Zakopalova dar a ratat calificarea în aceeași etapă, la simplu feminin.

monica niculescu si kalara zakopalovaUna caldă, alta rece, pentru Monica Niculescu, joi, la Doha. După ce a pierdut pe mâna ei, meciul cu italianca Sara Errani, Niculescu s-a calificat la dublu feminin, în sferturile de finală.

Monica Niculescu și Klara Zakopalova s-au impus în două seturi, scor 6-3, 6-3 în fața perechii formată din Hao-Ching Chan și Liezel Huber.

În sferturile de finală, Niculescu și Zakopalova vor înfrunta perechea formată din Su-Wei Hsieh și Shuai Peng, favoritele numărul doi al turneului de dublu de la Doha.

Accederea în sferturi la dublu feminin, le asigură lui Niculescu și Zakopalova un cec în valoare de 15.880 de dolari și 190 de puncte WTA.

Din păcate, Monica Niculescu nu a reușit aceeași performanță și la simplu, deși a avut meciul în mână și putea câștiga partida cu Errani.

Monica Niculescu și-a adjudecat lejer primul set cu 6-2, în fața italiencei Sara Errani. După un prim set perfect, Niculescu a făcut praf setul al doilea. Pe care, din păcate, românca l-a pierdut cu 5-7, deși a condus cu 2-0 și 3-2, scor la care și-a pierdut serviciul și a ratat astfel șansa de a se distanța la 4-2. Românca a mai ratat două mingi de re-brake la scorul de 4-4. Niculescu a pierdut setul doi pe propriul serviciu, astfel că italianca a servit prima în setul decisiv. Românca a reușit să facă brake în debutul setului trei, la fel ca și în setul secund, după care și-a pierdut serviciul și italianca a egalat scorul la 1-1. După care nu a mai reușit să câștige deloc pe propriul serviciu și a pierdut setul cu un sec 1-6. Pentru accederea în turul trei la simplu feminin, Monica Niculescu va primi 25,135 dolari și 105 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata