Breaking news

Monica Niculescu, în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Hobart

loading...

Monica Niculescu s-a calificat miercuri dimineață în sferturile de finală ale probei de simplu feminin, din cadrul turneului WTA de tenis de la Hobart, Australia, dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

monica niculescu la monterreyMonica Niculescu continuă seria victoriilor în 2014, atât în proba de simplu cât și în cea de dublu. Miercuri dimineață, românca a învins-o în două seturi pe Mona Barthel, locul  35 mondial și a șasea favorită a turneului.

Niculescu a câștigat primul set în tie-break cu 7-5, iar în setul doi a defilat, adjudecându-l cu 6-1. Românca și-a asigurat victoria în sferturile de finală, după doar o oră și 36 de minute de joc cu nemțoaica.

Este pentru a doua oară când cele două jucătoare se întâlnesc într-un meci direct. Prima dată s-a întâmplat în 2013 la Grand Slamul de la Wimbledon, când românca a fost învinsă de Mona Barthel.

În sferturile de finală, Monica Niculescu va juca cu iberica Estrella Cabeza Candela, locul 114 mondial, venită din calificări.

Accederea în sferturile de finală îi asigură româncei 5900 de dolari și 60 puncte WTA, pe care românca și le apără, întrucât în 2013 a această până în această fază a competiției.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata