Breaking news

Monica Niculescu, eliminată și din competiția de dublu feminin de la US Open 2014

loading...

Monica Niculescu și franțuzoaica Caroline Garcia, au fost eliminate sâmbătă seară, în turul doi la dublu feminin, de favoritele trei ale competiției de la US, Open, Sania Mirza și Cara Black.

monica niculescuMonica Niculescu a părăsit sâmbătă seară și competiția de dublu feminin, încă din turul doi, la fel cum s-a întâmplat și în proba de simplu feminin.

Monica Niculescu și Caroline Garcia au fost învinse în turul doi de perechea formată din Sania Mirza și Cara Black, cu scorul de 1-6, 2-6.

Cele două au cedat partida în doar 58 de minute de joc și vor pleca acasă cu un cec în valoare de 20,063 de dolari și 130 puncte WTA. 

În 2013, Niculescu se oprise în primul tur atât la simplu cât și la dublu feminin.

Tot azi a fost eliminată în turul doi la dublu feminin și Sorana Cîrstea. Astfel că România nu mai are nicio reprezentantă nici în competiția de simplu și nici în cea de dublu feminin.

La simplu feminin au fost 5 românce în primul tur, toate au trecut în turul doi. Alexandra Dylgheru, Irina Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea au fost eliminate în turul doi. Iar Simona Halep a fost eliminată încă din turul trei.

La dublu feminin în primul tur au fost calificate patru românce: Raluca Olaru, Irina Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea. Primele două au fost eliminate încă din primul tur la dublu feminin la US Open 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata