Breaking news

Monica Niculescu, eliminată în turul doi la Indian Wells de Ekaterina Makarova

loading...

Monica Niculescu a fost eliminată sâmbătă noapte, în turul doi al probei de simplu feminin din cadrul turneului Masters 1000 de puncte de la Indian Wells. 

monica niculescuMonica Niculescu s-a oprit în turul doi la Indian Wells, la fel ca și în 2013. Românca a avut meciul în mână în setul unu și doi, dar graba și neatenția au costat-o scump.

Monica Niculescu a reușit să câștige primul set în fața rusoaicei Ekaterina Makarova, a 23-a favorită la Indian Wells, cu scorul de 7-5, după o oră și 2 minute de joc.

În setul doi, românca a condus cu 4-2, după care, rusoaica a reușit egalarea și chiar a preluat conducerea cu 5-5. Din fericire Niculescu a făcut re-brake la scorul de 4-5, a egalat la 5-5, scor la care a ratat patru mingi de 6-5 pe propriul serviciu. Abia cu a cincea minge a reușit să încheie game-ul cu care a preluat conducerea setului doi cu 6-5. După care rusoaica a egalat la 6-6 și s-a ajuns în tie-break. Și din păcate, românca a pierdut setul doi în tie-break cu 3-7.

Românca a început setul trei cu un brake, după care și-a pierdut de trei ori la rând serviciul și s-a văzut condusă cu 5-1, scor la care a făcut re-brake. După care, Niculescu a urmat la serviciu și de astă dată l-a câștigat, reducând din diferența de scor.

Însă Makarova a urmat la serviciu și a închis setul și meciul după trei ore și 12 minute de joc cu românca.

Aflată la a șasea participare la turneul de la Indian Wells, Monica Niculescu pleacă acasă cu 16.000 de euro și doar cu 35 puncte WTA.

În turul di se mai află calificată și Sorana Cîrstea iar în turul trei, Simona Halep.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata