Breaking news

Monica Niculescu, eliminată în primul tur la Australian Open 2015

loading...
0 1

Monica Niculescu a fost eliminată marți, în primul tur la simplu feminin de la Australian Open 2015, de către australianca Samantha Stosur, a 20-a favorită a competiției de tenis de la Melbourne.

monica niculescuMonica Niculescu părăsește turneul de simplu feminin de la Australian Open încă din primul tur. Românca a fost învinsă în două seturi, scor 6-4, 6-1, de australianca Samantha Stosur.

Monica Niculescu a ratat o minge de break la scorul de 2-1, după care la 4-4 și-a pierdut serviciul. Samantha Stosur a urmat la serviciu și a închis setul cu 6-4, după 42 de minute de joc.

Pierderea primului set a afectat-o foarte mult pe Monica Niculescu. Românca și-a pierdut de trei ori la rând serviciul în setul doi, set pe care l-a cedat cu 1-6. Singurul punct câștigat a fost pe serviciul adversarei la scorul de 3-0.

Românca a fost eliminată de australiancă după o oră și 19 minute de joc. Accederea în primul tur la Australian Open, îi aduce lui Niculescu 34,500 de dolari și 10 puncte WTA.

Prezentă pentru al optulea an consecutiv pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open, Niculescu a ajuns în 2014 până în turul trei.

Monica Niculescu este calificată și în primul tur la dublu feminin la Australian Open, unde face pereche cu rusoaica Vitalia Diatchenko.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata