Breaking news

Monica Niculescu, două victorii în doar patru ore, la Qatar Open 2014

loading...

Monica Niculescu a reușit miercuri seară, două victorii la turneul WTA Premier de la Doha. S-a calificat în optimi atât la simplu cât și la dublu feminin.

Monica Niculescu si Klara ZakopalovaZi formidabilă pentru românca Monica Niculescu, la turneul de tenis de la Doha. Românca a reușit să se califice în premieră în optimile de finală ale probei de simplu feminin, după ce a învins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands.

Iar două ore mai târziu, românca a reușit să se califice alături de Klara Zakopalova, și în optimi la dublu feminin. Aici, în primul tur, Zakopalova și Niculescu s-au impus în  trei seturi, scor 4-6, 6-4, 10-5, în fața perechii formate din franțuzoaica Kristina Mladenovic  și italianca Flavia Pennetta, favoritele opt ale turneului.

În optimi la dublu feminin, Monica Niculescu și Klara Zakopalova vor juca cu perechea formată din Hao-Ching Chan și Liezel Huber.

Accederea în turul doi la dublu, le asigură româncei și cehoaicei, un cec în valoare de 8.020 de dolari și 105 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata