Breaking news

Monica Niculescu, calificată în sferturi de finală la Nottingham

loading...

Monica Niculescu s-a calificat miercuri seară în sferturile de finală ale probei de simplu feminin, din cadrul turneului WTA de la Nottingham, Marea Britanie.

monica niculescuMonica Niculescu, locul 61 mondial, a învins-o în optimi pe belarusa Olga Govorțova, cu 2-6, 7-5, 7-5.

Românca s-a impus în fața belorusei, după fix trei ore de joc, deși pierduse primul set, Niculescu a revenit și le-a câștigat la limită pe următoarele două.

În setul doi, Niculescu a fost condusă cu 5-2, dar a reintrat în joc și a recuperat punct cu punct, salvând chiar trei mingi de meci la 4-5.

În setul decisiv, Monica Niculescu a condus cu 2-0, 3-1 și 4-2, Govorțova a egalat (4-4). După care, Niculescu a reușit un nou break, a ratat două mingi de meci, iar belarusa a egalat din nou (5-5). Niculescu a realizat un break, pentru 6-5, iar apoi a încheiat meciul, cu 7-5 în setul al treilea.

Accederea în sferturi la Nottingham, îi asigură Monicăi Niculescu un cec de 5.900 dolari și 60 de puncte WTA.

În sferturi, românca o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre Monica Puig (Porto Rico) și Johanna Konta (Marea Britanie).

Monica Niculescu este programată să joace și la dublu, alături de Arantxa Parra Santonja (Spania), în primul tur, contra perechii Hao-Ching Chan (Taiwan)/Ala Kudriavțeva (Rusia), cap de serie numărul trei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata