Monica Niculescu, calificată fără emoții, în turul doi la Qatar Open 2014

loading...

Monica Niculescu s-a calificat, marți, în turul doi al probei de simplu feminin de la Qatar Open 2014, fără emoții, impunându-se rapid în fața jucătoarei Fatma Al Nabhani.

monica niculescuMonica Niculescu a defilat în fața tenismenei Fatma Al Nabhani , originară din Oman, și aflată pe locul 458 mondial, posesoare a unui wild card. Românca, aflată în prezent pe locul 54 mondial, s-a impus clar și fără probleme, în două seturi, scor 6-1, 6-0, după doar 54 de minute de joc.

În turul doi, Monica Niculescu va juca cu învingătoarea partidei disputată de Eugenie Bouchard și Bethanie Mattek-Sands.

Accederea în turul doi la Qatar Open 2014 îi asigură Monicăi Niculescu un cec în valoare de 12.900 de dolari și 60 puncte WTA. Este cea de-a treia româncă calificată în turul doi al probei de simplu feminin de la Qatar Open 2014, după Sorana Cîrstea și Simona Halep.

Cele trei românce și-au egalat astfel performanța din 2013, când au acces până în turul doi, unde, pe rând au fost eliminate. Niculescu de Stosur, Cîrstea de Wozniacki, iar Halep de Ana Ivanovic.

670 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*