Breaking news

Monica Niculescu, calificată fără emoții, în turul doi la Qatar Open 2014

loading...

Monica Niculescu s-a calificat, marți, în turul doi al probei de simplu feminin de la Qatar Open 2014, fără emoții, impunându-se rapid în fața jucătoarei Fatma Al Nabhani.

monica niculescuMonica Niculescu a defilat în fața tenismenei Fatma Al Nabhani , originară din Oman, și aflată pe locul 458 mondial, posesoare a unui wild card. Românca, aflată în prezent pe locul 54 mondial, s-a impus clar și fără probleme, în două seturi, scor 6-1, 6-0, după doar 54 de minute de joc.

În turul doi, Monica Niculescu va juca cu învingătoarea partidei disputată de Eugenie Bouchard și Bethanie Mattek-Sands.

Accederea în turul doi la Qatar Open 2014 îi asigură Monicăi Niculescu un cec în valoare de 12.900 de dolari și 60 puncte WTA. Este cea de-a treia româncă calificată în turul doi al probei de simplu feminin de la Qatar Open 2014, după Sorana Cîrstea și Simona Halep.

Cele trei românce și-au egalat astfel performanța din 2013, când au acces până în turul doi, unde, pe rând au fost eliminate. Niculescu de Stosur, Cîrstea de Wozniacki, iar Halep de Ana Ivanovic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata