Breaking news

Monica Niculescu, calificare norocoasă în finala turneului de la Hobart

loading...

Monica Niculescu are mari șanse să câștige pentru prima dată în carieră, turneul de tenis de la Hobart. Românca s-a calificat în finala competiției fără să joace măcar o secundă, întrucât adversara sa, Lesia Tsurenko.

monica niculescu hobartMonica Niculescu, prezentă pentru a opta oară pe tabloul principal de la Hobart, e la un pas de a-și trece în palmares, primul trofeu la simplu feminin la turneul australian.

Românca a acces în mod norocos, vineri, în finala turneului WTA de la Hobart, după ce adversara sa Lesia Tsurenko s-a retras din semifinală.

Drept urmare, sâmbătă, Monica Niculescu va juca în finală, cu trofeul pe masă cu învingătoarea din a doua semifinală disputată de Elise Mertens cu Jana Fett.

Calificarea în finală la Hobart îi asigură lui Niculescu un cec în valoare de 21.400 de dolari și 180 de puncte WTA. Dacă va câștiga turneul, românca primește 43,000 de dolari și 280 de puncte WTA, iar de luni urcă pe locul 28 mondial.

Monica Niculescu are două titluri la Hobart, ambele la dublu, în 2012 (alături de Irina Begu) și în 2014 (alături de Klara Koukalova).

În finala de simplu de la Hobart, Monica o va înfrunta pe câștigătoarea dintre belgianca Elise Mertens și croata Jana Fett. Niculescu și-a asigurat un cec de 21.400 dolari și 180 de puncte WTA.

Monica are în palmares trei titluri WTA la simplu, în 2013 la Florianopolis, în 2014 la Guangzhou și în 2016 la Luxemburg. Ea a pierdut alte patru finale, la Luxemburg (2011, 2012), Nottingham (2015) și Seul (2016).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata