Breaking news

Monica Niculescu a ratat calificarea în semifinale la Hobart

loading...

Monica Niculescu a fost eliminată, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de tenis de la Hobart, Australia, de o jucătoare venită din calificări.

monica niculescuMonica Niculescu a scăpat printre degete șansa de a se califica în premieră în semifinalele turneului de la Hobart, fiind învinsă în mod surprinzător de o jucătoare venită din calificări.

Monica Niculescu a reușit să facă primul brake la scorul de 1-1 în primul set disputat cu iberica Estrella Cabeza Candela, locul 114 mondial, venită din calificări. La scorul de 5-4, Monica Niculescu a reușit să facă al doilea brake cu care și-a adjudecat primul set după 45 de minute de joc.

După un prin set câștigat destul de lejer, Monica Niculescu s-a chinuit în cel de-al doilea. Și-a pierdut de trei ori serviciul, a reușit mai apoi să egaleze tot de trei ori, ducând setul în tie-break, unde l-a pierdut cu 7-3.

Deși a început bine setul doi, făcând brake încă din debut, românca și-a pierdut de două ori serviciul și astfel a ratat calificarea în semifinale.

Pentru că și în 2014 a reușit să acceadă în sferturile de finală, Monica Niculescu își va păstra cele 60 puncte WTA și va primi în plus un cec în valoare de 5900 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata