Breaking news

Monica Niculescu a ratat calificarea în finala turneului de la Monterrey

loading...

Monica Niculescu a fost eliminată sâmbătă seară în semifinalele probei de simplu din cadrul turneului WTA de la Monterrey și a ratat astfel accederea în ultimul act al competiției.

monica niculescu la monterreyMonica Niculescu a început bine semifinala, reușind să câștige primul set în fața rusoaicei Anastasia Pavliucenkova cu 6-3. Însă l-a pierdut pe al doilea cu 2-6, iar în setul deisic a cedat cu 4-6.

Astfel  că după două ore și 9 minute de joc, Monica Niculescu a fost învinsă de Anastasia Pavliucenkova, a cincea favorită a turenului de la Monterrey.

Monica Niculescu, locul 51 WTA, a mai învins-o o dată pe Timea Babos, anul acesta, în sferturi de finală al Florianopolis (Brazilia), cu 6-3, 6-2, iar apoi a câştigat turneul, singurul titlu WTA din cariera sa.

Timea Babos, eliminată de Niculescu în sferturi, a câştigat ediţia de anul trecut a turneului de la Monterrey, iar Pavliucenkova s-a impus în 2010 şi 2011.

Rusoaica Anastasia Pavliucenkova va juca finala cu Angelique Kerber, principala favorită a turneului.

Pentru accederea în semifinale, Monica Niculescu va încasa un cec de 10.425 dolari şi 130 puncte WTA. Cele 130 de puncte WTA o vor urca pe Niculescu până pe locul 44 în ierarhia mondială.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata