Breaking news

Monica Niculescu a ratat calificarea în finala turneului BRD Bucharest Open 2015

loading...

Monica Niculescu a rezistat doar un set în semifinala cu italianca Sara Errani, principală favorită a turneului de tenis BRD Bucharest Open 2015.

niculescu monica - brd 2015Monica Niculescu cap de serie numărul trei, a început fantastic partida cu italianca dar a încheiat-o în genunchi, la fel ca și în partida cu elvețianca din optimi de finală de la Wimbledon.

Monica Niculescu a debutat cu break în semifinală și a reușit să-și adjudece primul set cu 7-5.

După care a căzut fizic și psihic în setul doi pe care l-a cedat cu 1-6, și la fel s-a întâmplat și în setul trei pe care l-a pierdut cu 2-6.

Astfel că pentru al doilea an consecutiv, Monica Niculescu se oprește în semifinale la BRD Bucharest Open. În 2014, Monica a fost învinsă de Simona Halep.

Pentru accederea în semifinale la BRD Bucharest Open 2015, Monica Niculescu va primi 110 puncte WTA și un cec în valoare de 11,300 de dolari.

Pe tabloul principal de simplu feminin au fost șapte românce. Cristina Dinu, venită din calificări a fost eliminată în primul tur, la fel ca și Ana Bogdan. Alexandra Dulgheru, Sorana Cîrstea și Patricia Maria Tig, în turul doi, iar Andreea Mitu în sferturi de finală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata