Breaking news

Monica Niculescu a pierdut în mod dramatic finala de dublu de la Cincinnati

loading...

Monica Niculescu şi Su-Wei Hsieh au ratat la mustaţă titlul la dublu la turneul de tenis de la Cincinnati. Perechea româno-chineză a fost învinsă în trei seturi de cuplul Yung-Jan Chan/Martina Hingis.

monica niculescuMonica Niculescu şi Su-Wei Hsieh, calificate în premieră în finala de la Cincinnati, au câştigat primul set al finalei după 38 de minute de joc, cu scorul de 6-4.

Perechea româno-chineză a reuşit break la scorul de 1-1, după care şi-au pierdut de două ori serviciul, fiind conduse cu 4-2. Însă au avut o revenire fantastică, câştigând patru game-uri consecutive.

Niculescu şi Su-Wei Hsieh au pierdut apoi setul doi cu 4-6 şi astfel s-a ajuns în super tie-break unde au condus cu 4-0, însă în mod inexplicabil au pierdut şase puncte consecutiv, fiind conduse cu 6-4 şi mai apoi 6-5, 7-5 şi 8-5 şi inevitabilul s-a produs. Au pierdut cu 7-10 şi au ratat trofeul la Cincinnati.

Românca şi chinezoaica şi-au asigurat un cec în valoare de 75,575 dolari şi câte 585 de puncte WTA.

În timp ce învingătoarele, Yung-Jan Chan şi Martina Hingis vor primi câte 900 de puncte şi vor împărţi un cec în valoare de 149,635 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata