Breaking news

Monica Niculescu a învins-o pe Raluca Olaru și s-a calificat în turul doi la dublu la Wimbledon

loading...

Perechea formată din românca Monica Niculescu și Klara Koukalova, s-a impus miercuri, în primul tur la Wimbledon, în fața cuplului format din Raluca Olaru și Sandra Klemenschits.

monica niculescu - wimbledon 2014Monica Niculescu și Raluca Olaru au avut neșansa să pice în primul tur, una împotriva celeilalte, la dublu feminin la Wimbledon.

Monica Niculescu și Klara Koukalova s-au impus în două seturi, scor 6-1, 6-4, în fața cuplului format din Raluca Olaru și Sandra Klemenschits.

Monica Niculescu și Klara Koukalova și-au asigurat victoria și implicit calificarea în turul doi, după o oră și 16 minute de joc.

În turul doi, Niculescu și Koukalova vor juca cu perechea învingătoare din partida disputată de cuplurile Christina McHale/Ajla Tomljanovic și Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro.

Accederea în turul doi la dublu feminin le asigură lui Niculescu și Koukalova un cec în valoare de 13.000 de lire și 70 puncte WTA. În timp ce Raluca Olaru și Sandra Klemenschits vor primi doar un cec în valoare de 8500 de lire sterline.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata