Breaking news

Monica Niculescu a fost eliminată în turul trei la Australian Open de Ekaterina Makarova

loading...

Monica Niculescu a ratat calificarea în optimile de finală ale probei de simplu feminin din cadrul turneului de la Australian Open, fiind eliminată în turul trei de Ekaterina Makarova.

monica niculescu - australian openAzi a fost vinerea neagră pentru români la Australian Open. Toți cei trei jucători din România, aflați în competiție la turneul australian, au fost eliminați. După Tecău și Olaru, a venit rândul Monicăi Niculescu să părăsească competiția de la Melbourne.

Monica Niculescu a fost învinsă în două seturi, scor 6-4, 6-4, de rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 22, dar din păcate și-a pierdut serviciul. Româna a reușit să facă mai apoi re-brake și să egaleze scorul la 1-1. După care s-a distanțat la 2-1 pe al doilea serviciu. Dar din păcate și-a pierdut din nou serviciul la scorul de 2-2. Dar din nou, românca a reușit egalarea la 3-3. Și din nou, Niculescu și-a pierdut serviciul la scorul de 4-4. După care, rusoaica și-a adjudecat primul set cu 6-4.

Din păcate, românca nu a început bine nici setul doi, reușit să-și piardă primul serviciu la fel ca și în setul inaugural. La scorul de 2-1, Monica Niculescu a reușit să facă re-brake și să egaleze scorul la 2-2. Și în mod incredibil, românca și-a pierdut iar serviciul deși avusese două mingi de 3-2. Niculescu a reușit să își piardă iar serviciul la scorul de 4-2, dar a făcut re-brake la scorul de 5-2.

Este pentru a treia oară când Monica Niculescu este eliminată în turul trei la Australian Open.

Accederea în turul trei la Australian Open îi aduce româncei 130 puncte WTA și 75.000 de dolari.

Niculescu rămâne acum să se concentreze pe turneul de dublu feminin, unde face pereche cu Klara Zakopalova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata