Breaking news

Monica Niculescu a dezamăgit în optimi la Wimbledon. S-a bătut singură în partida cu Timea Bacsinszky

loading...

Monica Niculescu a ratat pe propriile greșeli, șansa de a se califica pentru prima dată în carieră, într-un sfert de finală la un turneu de Grand Slam. Românca a fost eliminată în optimi, luni, de Timea Bacsinszky.

monica niculescuMonica Niculescu a început fantastic partida dar a terminat-o catastrofal.

Monica Niculescu a debutat cu break în partida cu Timea Bacsinszky, reușind să câștige lejer primul set, cu scorul de 6-1.

Adjudecarea rapidă și lejeră a primului set a făcut-o pe româncă să se relaxeze prea mult în setul doi. Astfel că Monica Niculescu a pierdut setul doi cu 5-7.

Pierderea setului doi a afectat-o crunt pe Monica Niculescu. Românca s-a enervat extrem de tare, și-a pierdut concentrarea și nu a mai fost în stare să-și facă serviciul.

A servit prima în setul trei dar și-a pierdut serviciul, apoi la 2-0 l-a cedat din nou. La acest scor a reușit să facă re-break și în loc să se apropie la un game distanță de adversară, românca și-a pierdut iar serviciul. Abia la 5-1, Niculescu a izbutit să-și facă în premieră în setul trei, serviciul. A fost de prisos, căci elvețianca a servit și a închis setul cu 6-2, calificându-se în premieră în sferturi la Wimbledon.

România nu mai are astfel nicio jucătoare la Wimbledon, nici în proba de simplu nici în cea de dublu feminin.

Calificarea în optimi de finală la Wimbledon îi asigură româncei un cec în valoare de 127,000 de lire sterline și 240 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata