Breaking news

Monica Niculescu a câștigat turneul de tenis ITF de la Marseille

loading...

Monica Niculescu a câștigat duminică, turneul de tenis ITF de la Marseille, după ce a învins-o în finală pe franțuzoaica Pauline Parmentier.

monica niculescu - brd bucarest openMonica Niculescu, locul 67 mondial și a doua favorită a turneului de tenis ITF de la Marseille, s-a impus în finală în două seturi, scor 6-2, 7-5.

Franțuzoaica Pauline Parmentier, locul 95 mondial și a opta favorită a competiției, nu a ajut nicio șansă în fața româncei.

Astfel că pentru al doilea an consecutiv, turneul de tenis de la Marseille este câștigat de o româncă. În 2014, Alexandra Dulgheru, pe atunci 133 mondial, a reușit să o învingă pe suedeza Johanna Larsson, locul 99 WTA.

Câștigarea turneului de la Marseille îi asigură Monicăi Niculescu 140 puncte WTA care o vor ajuta să urce aproape 20 de locuri în clasamentul mondial de simplu feminin.

În timp ce franțuzoaica va primi 85 de puncte WTA pentru că a jucat finala turneului ITF.

De luni, Monica Niculescu schimbă suprafața de joc, trecând de la zgură la iarbă, la turneul de tenis de la Nottingham, unde va juca în primul tur cu americanca Varvara Lepchenko.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata