Breaking news

Mircea Sandu reales

loading...

sanMircea Sandu a câştigat lupta pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal, învingându-l pe contracandidatul său Constantin Iacov. Naşu’ a obţinut 192 de voturi, din totalul de 259 exprimate, depăşindu-l clar pe Iacov, care a strâns doar 67 de voturi. Sandu a obţinut astfel al 6-lea mandat ca şef al fotbalului românesc.

Mircea Sandu: “Sunt bucuros pentru rezultat. Proiectul pe care l-am prezentat cred că i-a convins pe cei care m-au votat. Vreau să candidez și în 2014, atunci va fi ultima mea candidatură. Nu stiu dacă Gică Popescu ar fi avut mai multe șanse, cert este că nu i-a ieșit boicotarea alegerilor, pentru că astăzi au lipsit doar 5 oameni. În fotbal este dezastru, dar nu este Federația vinovată.”

Învinsul de astăzi s-a declarat nemulţumit de rezultat, acuzându-l pe Mircea Sandu de lucruri murdare.Dacă alegerile s-ar fi desfășurat în aprilie, altul ar fi fost rezultatul. În aceste condiții, nu este nicio surpriză. A fost o totală lipsă de fair-play, eu am fost lăsat să-mi prezint progarmul în doar 5 minute. Sandu este un om bolnav, trebuie să se trateze. Următoarele alegeri cred că vor fi mai devreme decât se așteaptă ei.”

Nico Mincu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata