Breaking news

Mircea Sandu, naș onorific la FRF, cu salariu de 75.000 de euro pe an

loading...

Mircea Sandu va fi președinte de onoare al Federației Române de Fotbal și va încasa anual un salariu de 75.000 de euro. Așa a decis miercuri, Adunarea Generală a FRF.

mircea sandu - frfNașul Sandu rămâne pe cai mari în continuare la FRF, chiar și în calitatea de președinte onorific, funcție pentru care va încasa anual 75.000 de euro, salariu dat pe viață. Practic salariul lui Mircea Sandu va fi de 6.250 de euro, cu 250 de euro mai mult față de salariul avut ca șef al FRF.

La care se adaugă o mașină, decontări costuri plus secretară. Și pentru că nu îi ajung bani de la FRF, Mircea Sandu, va încasa lunar, pe viață, alți 5.300 de euro de la UEFA, pentru statutul de membru în CEx al forului continental. Astfel că de luna viitoare Nașu Sandu va avea un salariu de 11.550 de euro, până la sfârșitul zilelor sale.

Comitetul Executiv al FRF a decis ca Mircea Lucescu, Culae Lupescu, Rică Răducanu, Ion Pîrcălab, Lajos Sătmăreanu, Iosif Vigu şi Vasile Zavoda au fost aleşi membri de onoare. Aceștia vor încasa și ei rentă viageră lunară de la FRF, cuprinsă între 600 și 1200 lei.

Azi se votează noul președinte al FRF, în cursă aflându-se cinci candidați după retragerea lui Gică Popescu, ca urmare a condamnării de marți din Dosarul transferurilor din fotbal, în urma căreia a primit 3 ani și o lună de închisoare.

Vasile Avram, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu, Gheorghe Chivorchian şi Răzvan Burleanu se bat pentru şefia FRF. În timpul dezbaterilor pentru alegerea noului șef FRF, Marcel Pușcaș a anunțat că se retrage și că susține candidatura lui Răzvan Burleanu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata