Breaking news

Mihai Cristian Tentea, locul 4 la monobob la Jocurile Olimpice de la Lillehammer

loading...

Mihai Cristian Tentea a ocupat locul al patrulea în proba de monobob, sâmbătă, în penultima zi a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Lillehammer  din Norvegia.

Mihai Cristian TenteaSportivul român a fost cronometrat cu timpul de 1 min 54 sec 62/100, după ce în prima manșă a obținut al patrulea timp, iar în manșa secundă a fost al treilea.

Românul a fost despărțit doar de 09/100 de medalia de bronz.

În proba similară feminină, Daniela Florina Gheauș a ocupat locul 11 cu un timp de 11:59.20.

Sportivii români au încheiat participarea la competiția de la Lillehammer, cu următorul bilanț: o medalie de aur cucerită de Eduard Cășăneanu la hochei pe gheață în proba de îndemânare, o medalie de bronz adjudecată de Mihaela Hogaș la patinaj viteză — sprint pe echipe internaționale mixte, două clasări pe locul 4, prin Flavius Ion Crăciun și Vasile Marian Gîtlan la sanie dublu masculin, și Mihai Cristian Tentea, în proba masculină de monobob, un loc șase, la sanie ștafetă mixtă, prin Theodor Andrei Aurelian Turea, Flavius Ion Crăciun, Mihaela Carmen Manolescu și Vasile Marian Gîtlan.

România a participat la Lillehammer cu 22 de sportivi români (10 fete și 12 băieți), care au concurat la nouă discipline sportive.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata