Breaking news

Aur pentru Alina Dumitru și Corina Căprioru la europenele de judo

loading...
0 5

Aur pentru Alina Dumitru și pentru Corina Căprioriu la Campionatele Europene de Judo din Austria. Alina Dumitru, şi-a trecut în cont a şasea medalie de aur europeană a carierei.

alina-corinaSeară magică pentru sportul românesc în cadrul Campionatelor Europene de Judo, desfășurare în capitala Austriei. Sportiva Corina Căprioriu a câştigat, joi, medalia de aur la categoria 57 de kilograme, la Campionatul European de judo de la Viena. O medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Bejing, două medaii de bronz la mondiale, 6 medali de aur și două de bronz la europene plus multe alte titluri de campioană națională. Așa arată palmaersul cele mai titrate judoca din România.  Campioana olimpică Alina Dumitru  a trecut în ultimul act de unguroaica Eva Csernoviczki, prin ippon, cu 35 de secunde înaintea expirării timpului regulamentar.În semifinale ea a învins-o pe iberica Oiana Blanco şi, după doi ani a ajuns iarăşi în finala continentală, pe care şi-o adjudecase de cinci ori în carieră.

Corina Oana Căprioriu s-a calificat de asemenea în finala Campionatului European de judo, la categoria 57 de kilograme.

Românca a învins-o în semifinale pe Giulia Quintavalle, din Italia, după ce i-a aplicat două yuko. În finală, Corina Oana Căprioriu o va întâlni în această seară pe Sabrina Filzmoser (Austria).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata