Breaking news

Marius Copil, în semifinalele turneului Challenger de la Geneva

loading...

Marius Copil s-a calificat vineri, în semifinalele probei de simplu masculin, din cadrul turneului ATP Challenger de la Geneva, dotat cu premii totale în valoare de 64.000 de euro.

marius copil la miamiMarius Copil a reușit să-l elimine vineri, în sferturile de finală, pe slovacul Martin Klizan, locul 112 ATP, și favoritul numărul șase al turneului ATP Challenger de la Geneva.

Românul repetând astfel performanța din 2012, când s-a calificat în semifinale la Challengerul elvețian.

Marius Copil a reușit primul brake al sfertului de finală, în primul set la scorul de 3-2 pentru el. În primul set, la scorul de 4-2, Marius Copil s-a chinuit cinci minute pe propriul serviciu. Timp în care a ratat pe propriul serviciu trei mingi de 5-2, a anulat adversarului două mingi de re-brake. Abia după aceea a trecut în avantaj și și-a câștigat serviciul.

După 41 de minute de joc cu slovacul Martin Klizan, Marius Copil și-a adjudecat primul set cu scorul de 6-3.

În setul doi, Marius Copil a defilat în fața slovacului, reușind să facă trei brake-uri, primul la scorul de 1-1, al doilea la 3-1, iar al treilea la scorul de 5-1.

Marius Copil a reușit să se califice în semifinale, după o oră și 10 minute de joc cu slovacul, impunându-se în două seturi, scor 6-3, 6-1.

În semifinale, românul va juca cu învingătorul sfertului de finală disputat de Jan-Lennard Struff și Karen Khachanov.

Pentru accederea în penultimul act al turneului ATP Challenger de la Geneva, Marius Copil a reușit să-și apere cele 35 de puncte câștigate în 2012 și în plus va primi și un cec în valoare de 3250 euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata