Breaking news

Marius Copil, victorie uriașă pe tabloul principal de la Dubai

loading...

Marius Copil merge ceas la Dubai. Românul, venit din calificări, a reușit marți, să acceadă în premieră în turul doi pe tabloul principal de simplu masculin de la Dubai.

marius copilMarius Copil l-a învins marți, în primul tur pe neamțul Jan-Lennard Struff, locul 59 ATP.

Marius Copil și-a adjudecat primul set cu 6-4, după 34 de minute de joc cu neamțul Jan-Lennard Struff, grație break-ului făcut la scorul de 1-1.

Românul a început setul doi cu break, a urmat la serviciu și s-a desprins la 2-0, scor la care a ratat două mingi de un nou break.

La scorul de 3-1, Marius Copil a reușit să facă din nou break și să se desprindă la 4-1. A urmat la serviciu, și în loc să facă 5-1, românul s-a relaxat, a greșit mult și neamțul a făcut re-break.

La 4-2, Marius Copil a ratat trei mingi de re-break, dar a reușit în cele din urmă să câștige pe serviciul adversarului și să se desprindă la 5-2, scor la care românul a servit pentru meci.

Copil s-a concentrat și-a făcut serviciul și a închis setul cu 6-2, calificându-se astfel, în premieră în turul doi la turneul ATP 500 de la Dubai, după o oră și 7 minute de joc cu neamțul.

În turul doi, Marius Copil va juca cu învingătorul partidei disputate de Lucas Pouille cu Adam Pavlasek.

Calificarea în turul doi la Dubai îi asigură lui Marius Copil 45 de puncte ATP și un cec în valoare de 34,100 de dolari. Grație celor 45 de puncte ATP câștigate azi, Marius Copil urcă până pe locul 110 mondial, cea mai bună clasare a sa din carieră.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata