Breaking news

Marius Copil, victorie uriașă în Cupa Davis în fața lui Dudi Sela

loading...

Marius Copil l-a învins vineri pe israelianul Dudi Sela, în cea de-a doua partidă din Cupa Davis, în cadrul confruntării, România – Israel. Tricolorii conduc cu 2-0, după ce și Adrian Ungur a câștigat partida inaugurală.

marius copilMarius Copil a adus vineri, cel de-al doilea punct al României în disputa cu Israel. Românul a pierdut primul set al partidei cu Sela, în tie-break, scor 6-7(3-7), după care și-a adjudecat setul doi tot în tie-break, scor 7-6(7-3).

Copil și-a adjudecat apoi setul trei cu 6-4 și setul patru cu 6-2. În setul patru, românul putea să se impună cu 6-0, dacă la scorul de 3-0 nu rata mingea de break, iar la 5-1 nu își pierdea serviciul.

În primul set al zilei, Adrian Ungur l-a învins în trei seturi pe israelianul Bar Tzuf Botzer, aflat pe locul 893 ATP, scor 7-5, 6-4, 6-0, după aproximativ trei ore de joc.

Mâine, în direct la TVR 2, din Sala Transilvania din Sibiu, se va disputa meciul de dublu jucat de Horia Tecau/Florin Mergea – Jonathan Erlich/Edan Leshem.

Dacă România se impune și în partida de dublu, tricolorii merg în turul doi al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata