Breaking news

Marius Copil, victorie fabuloasă reușită la Brisbane. L-a eliminat pe Gilles Simon, favoritul trei al turneului

loading...

Marius Copil a reușit să se califice joi, în sferturile de finală ale turneului de simplu masculin de la Brisbane, Australia, dotat cu premii totale în valoare de 452,670 de dolari.

marius copil turneu tenis brisbaneMarius Copil a produs prima mare surpriză la turneul de tenis de la Brisbane, Australia. L-a trimis acasă încă din turul doi pe francezul Gilles Simon, cap de serie numărul trei și locul 19 mondial.

Românul a făcut un meci perfect, reușind să se impună în minim de seturi în fața francezului, în doar o oră și 28 de minute de joc, timp în care a reușit 10 ace și două brake-uri.

Marius Copil a câștigat primul set în fața francezului Gilles Simon, după 47 de minute de joc, timp în care românul a reușit opt ace. Românul i-a ținut piept favoritului numărul trei al turneului ATP de la Brisbane, reușind ca la scorul de 3-3 să-i anuleze francezului trei mingi de brake. La scorul de 4-4, Copil a reușit să-i mai anuleze o minge de brake, francezului. Iar la scorul de 6-5, românul a reușit să facă brake, cu care a câștigat setul.

Marius Copil a continuat să joace bine și în debutul setului doi, când, la scorul de 2-1 a reușit să obțină o minge de brake. Însă, francezul i-a anulat-o, a trecut în avantaj și a egalat scorul la 2-2. Românul a mai ratat două mingi de brake la scorul de 4-3 și i-a anulat francezului două mingi de 4-4. Marius Copil a reușit să facă în cele din urmă brake cu cea de-a treia minge. A urmat apoi la serviciu, l-a câștigat fără emoții, adjudecându-și setul doi cu 6-3, și implicit calificarea în sferturile de finală la Brisbane.

Pentru calificarea în sferturile de finală, Marius Copil și-a asigurat un cec în valoare de 13,335 de dolari și 45 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata