Breaking news

Marius Copil și Victor Crivoi au picat împreună în calificările de la Roland Garros

loading...

Marius Copil va juca în primul tur al calificărilor de la Roland Garros cu Victor Crivoi, potrivit tragerii la sorți efectuate luni, la Paris. Pe tabloul calificărilor se mai află și Adrian Ungur și moldoveanul Radu Albot.

victor crivoi - marius copil - roland garrosGhinion curat pentru Marius Copil și Victor Crivoi. Românii vor juca azi, unul împotriva celuilalt, pentru accederea în turul doi al calificărilor de la Roland Garros. Marius Copil, locul 152 mondial, pornește cu prima șansă, întrucât Victor Crivoi ocupă abia locul 228.

Adrian Ungur, clasat pe locul 132 în ierarhia de simplu masculin, și al 24-lea favorit al calificărilor de la Roland Garros, joacă în primul tur cu belgianul Ruben Bemelmans, locul 164 ATP.

Radu Albot, locul 218 mondial, cel mai bine clasat moldovean din ierarhia ATP, joacă în primul tur cu britanicul James Ward, locul 173 ATP.

Din cei 128 de sportivi aflați în calificări, pe tabloul principal de simplu masculin de la Roland Garros vor accede doar 16, iar aceștia trebuie să treacă de trei tururi pe zgura pariziană.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata