Breaking news

Marius Copil și Andreea Mitu, eliminați în calificări la Roland Garros

loading...

Marius Copil și Andreea Mitu, au fost eliminați, joi, în calificări la Roland Garros, ratând astfel accederea pe tablourile principale de pe zgura pariziană.

marius copil - andreea mituMarius Copil a ratat joi, accederea în ultimul tur al calificărilor de la Roland Garros. Românul a fost eliminat în turul doi, de croatul Ante Pavic, locul 175 mondial.

Copil, deși e mai bine clasat de cât croatul, în clasamentul mondial, a fost învins în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 3-6, după o oră și 40 de minute de joc.

Marius Copil ratează astfel calificarea pe tabloul principal de simplu masculin de la Roland Garros. Marius Copil se va mulțumi să privească turneul din fața micului ecran și va pleca de la Paris cu un cec în valoare de 5000 de euro și 8 puncte ATP.

România a avut trei jucători în turneul de calificări. Adrian Ungur și Victor Crivoi au fost eliminați încă din primul tur. Iar al treilea, Marius Copil, eliminat în turul doi. Astfel că pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros va rămâne doar Victor Hănescu.

Andreea Mitu a fost învinsă joi, încă din primul tur al calificărilor de austriaca Tamira Paszek, locul 157 mondial, în două seturi, scor 2-6, 5-7. Andreea Mitu va pleca acasă cu un cec în valoare de 2500 de euro și 2 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata