Breaking news

Marius Copil și Adrian Ungur, în semifinale la dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015

loading...

Marius Copil și Adrian Ungur s-au calificat pentru prima dată în carieră în semifinalele probei de dublu masculin de la dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015, turneu desfășurat la Arenele BNR din București.

marius copil - adrian ungurMarius Copil și Adrian Ungur au produs joi, o surpriză fantastică la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015. I-au eliminat pe favoriții numărul doi ai turneului de dublu masculin, Florin Mergea – Rohan Bopanna, care între timp au devneit principali favoriți după retragerea lui Horia Tecău.

Marius Copil și Adrian Ungur, posesori ai unui wild card pe tabloul de dublu masculin, au reușit să învingă perechea român-o indiană, în două seturi, scor 6-4, 7-6(8-6).

În setul doi, Ungur și-a pierdut serviciul la 3-4, dar mai apoi, alături de Copil, a reușit să facă re-break pe serviciul lui Rohan Bopanna și mai apoi să egaleze scorul la 5-5.

În cele din urmă s-a ajuns la tie-break, unde s-au impus cu 8-6, Adrian Ungur și Marius Copil.

Mă bucur foarte mult pentru încă o șansă să jucăm mâine. Îmi doream foarte mult să câștig, mai ales că suntem acasă, iar când joci acasă ai un sentiment diferit. Despre Florin (Mergea)… ce pot să zic. Mă bucur pentru mine și îmi pare rău pentru el. Mă bucur că avem vreme bună, că oamenii au venit la meci în număr atât de mare. Ne simțim mai bine pe teren atunci când publicul este numeros și ne încurajează. Mai departe de București, tot ce pot spune este că, dacă mâine câștigăm, nu mai am nicio șansă să ajung la Munchen. Mai stau câteva zile acasă și merg mai devreme la Madrid”, a declarat Marius Copil la conferința de presă.

În timp ce Adrian Ungur a spus la conferință că:  Nu mă așteptam să câștigăm. Nu mă așteptam nici să trecem de primul tur. Ne bucurăm foarte mult de această victorie și sperăm să ajungem și în finală.

În semifinale, Adrian Ungur și Marius Copil vor juca cu perechea formată din Colin Fleming și Jonathan Marray.

Calificarea în premieră în semifinalele turneului de dublu masculin de la BRD Năstase Țiriac Trophy 2015, le asigură lui Marius Copil și Adrian Ungur un cec în valoare de 6.920 de euro și câte 90 de puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata