Breaking news

Marius Copil și Adrian Ungur, calificați în sferturi de finală la dublu la BRD Țiriac Năstase Trophy 2015

loading...

Marius Copil și Adrian Ungur s-au calificat marți, sferturile de finală ale probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis, ATP 250 BRD Țiriac Năstase Trophy 2015, dotat cu premii totale în valoare de  494,310 euro.

marius copil - adrian ungurMarius Copil și Adrian Ungur, posesori ai unui wild card pe tabloul principal de dublu masculin de la BRD Țiriac Năstase Trophy 2015, au reușit să-i învingă în două seturi pe Chris Guccione și Andre Sa.

După ce au defilat în primul set adjudecat în 22 de minute de joc, cu scorul de 6-1, românii au debutat cu break în setul doi. Apoi și-au pierdut serviciu, dar au izbutit să-și adjudece setul doi cu 6-2.

Și după doar 50 de minute de joc cu perechea braziliano-australiană, Marius Copil și Adrian Ungur și-au adjudecat partida cu 61-, 6-2 și merg în sferturi de finală la dublu masculin.

În sferturi vor juca cu perechea învingătoare din partida disputată perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna și Marcos Baghdatis/Mikhail Youzhny.

Calificarea în sferturi de finală le asigură lui Marius Copil și Adrian Ungur, un cec în valoare de 3960 de euro și câte 45 de puncte ATP.

În primul tur la dublu masculin se mai află și alți patru români. Horia Tecău și Jean Julien Rojer joacă în primul tur cu perechea formată din Patrick Giorgiu și Costin Paval.

În timp ce Florin Mergea face pereche cu Rohan Bopanna, cei doi joacă în prima rundă cu cuplul format din Marcos Baghdatis și Mikhail Youzhny.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata