Breaking news

Marius Copil, la un pas de a-l învinge pe Grigor Dimitrov la Madrid

loading...

Marius Copil a fost la două mingi de optimile de finală la turneul de tenis de la Madrid. Românul a fost învins în turul doi de bulgarul Grigor Dimitrov.

marius copilMarius Copil a făcut un meci fantastic la Madrid, reușind să își adjudece primul set în partida cu bulgarul, cu scorul de 6-4. Ca mai apoi să îl cedeze pe al doilea cu 3-6. Astfel că s-a ajuns la setul decisiv. Unde, cei doi jucători au mers cap la cap și s-a ajuns la tie-break.

Atât Copil cât și Dimitrov și-au câștigat serviciile până la scorul de 4-4, când românul a făcut prima greșeală neforțată a tie-break-ului și și-a pierdut serviciul. dar imediat a făcut re-brake cu un lung de line la care Dimitrov a fost cât pe ce să se accidenteze, căzând peste arbitrul de linie.

Copil și-a mai pierdut odată serviciul la 6-6, dar a egalat din nou scorul la 7-7. La 8-7 pentru Dimitrov, românul a servit dar a dat cu mingea în fileu și bulgarul a câștigat meciul. La final de partidă, Dimitrov a scos un răcnet de bucurie, descâtușându-se după un meci extrem de dificil care a durat două ore și zece minute.

Marius Copil, posesorul unui wilrd card pe tabloul principal, pleacă acasă cu bucuria că a făcut două meciuri bune la Madrid, dar și cu un cec în valoare de 24.005 euro și 45 puncte ATP.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata