Breaking news

Marius Copil, în turul doi al calificărilor la Roalnd Garros. Ungur și Crivoi, eliminați

loading...

Marius Copil a acces marți,  în turul doi al calificărilor la Roalnd Garros. Din păcate, Adrian Ungur și Victor Crivoi au fost eliminați încă din primul tur.

marius copilMarius Copil a reușit să-l învingă marți, în primul tur al calificărilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros pe Victor Crivoi. Copil s-a impus în fața compatriotului său, în două seturi, scor 6-4, 7-6(7-4), după o oră și 45 de minute de joc.

În turul doi al calificărilor, Marius Copil va juca cu învingătorul partidei disputate de croatul Ante Pavic și japonezul Go Soeda, favoritul cinci al calificărilor.

Adrian Ungur, cap de serie numărul 24 la turneul de calificare de la Roland Garros, a fost eliminat în mod surprinzător, în trei seturi de belgianul Ruben Bemelmans, locul 164 ATP. Ungur a câștigat primul set cu 6-1, dar l-a pierdut pe al doilea cu 3-6, iar pe al treilea cu 4-6, deși condusese cu 4-3.

Nici moldoveanul Radu Albot nu a avut o zi fastă la Paris, acesta a fost eliminat în două seturi, scor 3-6, 5-7, în primul tur al calificărilor, de britanicul, James Ward.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata