Breaking news

Marius Copil, în turul doi al calificărilor la Australian Open 2015

loading...
0 5

Marius Copil, singurul român prezent pe tabloul de calificări de la Australian Open, a acces miercuri, în turul doi, după ce l-a eliminat pe argentinianul Horacio Zeballos.

marius copilMarius Copil, locul 194 ATP, l-a eliminat miercuri, în două seturi, scor 6-4, 7-5, pe argentinianul Horacio Zeballos locul 142 mondial și al 11-lea favorit al calificărilor.

Românul a avut nevoie de doar o oră și 35 de minute de joc pentru a accede în turul doi al calificărilor, unde va juca cu germanul Philipp Petzschner, locul 418 ATP.

Marius Copil este prezent pentru al treilea an consecutiv în turneul de calificare de la Australian Open.

În 2013 s-a oprit în primul tur când a fost eliminat de americanul James Blake. În 2014, Copil a fost eliminat în turul doi al calificărilor de către Tsung-Hua Yang.

Românul pare favorit la calificarea în turul trei, ținând cont ce poziția în clasamentul ATP, locul 194 față de poziția 418 deținută de german.

Calificarea în turul doi îi asigură lui Marius Copil 8 puncte ATP și un cec în valoare de 7500 de dolari. Din cei 128 de tenismeni aflați în turneul de calificare, pe tabloul principal de simplu masculin de la Australian Open, vor accede doar 16.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata